Fati dhe Bora, dy vajza të mrekullueshme nga kryeqyteti, sot filluan një rrugëtim të ri duke u bërë pjesë e kombëtares së vajzave U16!

Me zemër të fortë dhe pasion për futbollin, ato tashmë janë pjesë e një aventurë të jashtëzakonshme sportive, duke përfaqësuar @kryeqytetiprishtine dhe talentin e tyre në skenën kombëtare. ????????????

Federata e Futbollit të Kosovës me Kombëtaren e Vajzave U16 do të marrë pjesë në turneun e futbollit “UEFA WU16 YOUTH DEVELOPMENT” i cili do të mbahet në Shqipëri nga data 10 Mars deri më 16 Mars 2024.

Në këtë turne vajzat tona, nën stemën e Kosovës, do të luajë tri ndeshje, kundër vajzave të Shqipërisë, Skocisë dhe Portugalisë.

Fati dhe Bora, jemi krenarë për ju dhe për të gjitha çfarë përfaqësoni në skuadrën tonë! ????????????????????❤️ #Futboll #Talent #Prishtina #KombëtarjaU16 #Guximi #Pasioni