Shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Ujit!

Sot bashkë me senioret e Gjilanit nga KFF Intelektualet, shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Ujit! Në [...]

Shënojmë Ditën Botërore të Sindromës Down…

Një moment për të reflektuar mbi vlerat e diversitetit dhe të përputhshmërisë që sjellin shpesh [...]

Sot është një ditë e veçantë për KFV Prishtinën

Fati dhe Bora, dy vajza të mrekullueshme nga kryeqyteti, sot filluan një rrugëtim të ri [...]