Author Archives: admin

Shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Ujit!

Sot bashkë me senioret e Gjilanit nga KFF Intelektualet, shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Ujit! Në këtë ditë të rëndësishme, vajzat tona futbolliste nisin një fushatë për të ndërgjegjësuar sportistët në ruajtjen e ujit të pijshëm dhe në ruajtjen e ambientit. Fushata jonë do të zgjasë për një muaj të tërë, duke filluar me Dita Ndërkombëtare […]

Shënojmë Ditën Botërore të Sindromës Down…

Një moment për të reflektuar mbi vlerat e diversitetit dhe të përputhshmërisë që sjellin shpesh bukurinë e veçantë në jetën tonë. Në kuadër të përpjekjeve tona për të promovuar përfshirjen dhe diversitetin në sport, ne kemi bërë një hap të rëndësishëm drejt kësaj kauze, duke themeluar ekipin e parë të futbollit të vajzave me Sindromën […]

Sot është një ditë e veçantë për KFV Prishtinën

Fati dhe Bora, dy vajza të mrekullueshme nga kryeqyteti, sot filluan një rrugëtim të ri duke u bërë pjesë e kombëtares së vajzave U16! Me zemër të fortë dhe pasion për futbollin, ato tashmë janë pjesë e një aventurë të jashtëzakonshme sportive, duke përfaqësuar @kryeqytetiprishtine dhe talentin e tyre në skenën kombëtare. ???????????? Federata e […]